Nieuws


Het nieuwe jaar begint goed!


We hebben nieuw handgereedschap gekocht en een nieuw balanceer-apparaat  om nog beter alle auto's te onderhouden.


Bovendien hebben we nieuwe universele uitleesapparatuur en dus zijn we nu ook uitgerust om de nieuwste modellen te kunnen uitlezen, te onderhouden en te resetten indien nodig.

 

Met vriendelijke groet,

 

Timo Bervoets
De RenaultspecialistNationale Auto Pas

Het zal u niet ontgaan zijn dat het afgelopen jaar veel wijzigingen zijn doorgevoerd rondom de Nationale Autopas (NAP). Sinds 1 januari 2014 heeft stichting NAP haar gehele tellerstanden database overgedragen aan de RDW. Daarnaast is ook het NAP-logo meeverhuisd.

Kilometerstanden registratie

Om te beginnen, moet de erkenninghouder sinds 1 januari 2014 de kilometerstand registeren bij een reparatie of onderhoudsbeurt waarbij de factuur hoger uitvalt dan 150,- inclusief BTW. Het voordeel van de overgang is dat alle erkenninghouders (dus niet alleen de NAP-leden!) tellerstanden moeten registreren. Daardoor wordt de tellerstandenreeks in het kentekenregister steeds vollediger en betrouwbaarder en wordt de mogelijkheid om te frauderen steeds kleiner.

NAP-logo gebruik

Daarnaast heeft de overgang ook gevolgen voor het gebruik van het NAP-logo. Vroeger mocht ik als NAP-deelnemer het logo gebruiken als uiting voor uw bedrijf. Nu kan dat niet meer. Het NAP-logo is een kwaliteitslabel voor het voertuig en niet voor het bedrijf. Dit kwaliteitslabel kan getoond worden bij voertuigen die een logische tellerstandenreeks hebben. Of de reeks logisch is, wordt gecheckt in het kentekenregister. Daarom is het logo alleen terug te vinden als weblabel bij gecheckte auto­advertenties en op goedgekeurde RDW Teller rapporten. NAP is geen onderscheidend keurmerk meer voor een bedrijf.

Voor mij als ex-NAP lid en NAP-logo gebruiker verandert er dus het een en ander, want het logo op briefpapier, borden, vlaggen, stickers en dergelijke is niet meer toegestaan.

Heeft u vragen over het NAP-logo gebruik? Neem dan contact op met de klantenservice van RDW: 0900 - 9739 Es 0,10 per minuut) of kijk op www.rdw.nl/tellerstanden.Bij een grote beurt APK gratis!( excl. afmeldkosten, € 3,45)
(Prijzen APK € 29,97  voor benzine en lpg auto's, € 39,99 voor diesels)

Bedankt RDC, her was een goed weekend in de Ardennen: 13-14-15 februari 2015.

December 2014:

Adres:
Mathenessestraat 45
4834 EA Breda


Tel.: 076-5614644              


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:08.30 - 17.30 uur
KvK Breda: 20046404


Disclaimer   |   Ontwikkeld door SatDesign